Westpolder Bolwerk

Bouwkavels Westpolder/Bolwerk: maak je woondroom waar!

Op het project 'Bolwerk/Westpolder' worden door HDH Project (Hermes Project) vrije bouwkavels verkocht. Deze bouwkavels variëren in oppervlakte van ± 363 m² t/m 899 m². De kavels zijn bestemd voor de bouw van vrijstaande woningen.

De kavels liggen in de nieuw te ontwikkelen wijk Bolwerk (deelplan 10). Vanuit dit deel van de gemeente zijn het Berkelse winkelcentrum en tal van voorzieningen gemakkelijk per auto of fiets te bereiken. Zo zijn er middelbare- en basisscholen in de buurt. Sport- en recreatiemogelijkheden zijn in de omgeving ruim voor handen. Sportpark Het Hoge Land ligt op 10 minuten fietsen van de woonwijk en de supermarkt ligt op enkele minuten fietsen. Er is een nieuw winkelcentrum geopend bij het Metrostation Westpolder, vlak in de buurt.

Met de auto ben je binnen 15 minuten in Delft, Rotterdam of Zoetermeer. Maar ook Den Haag is zeer vlot te bereiken. De N470 zorgt voor een prima aansluiting op de A12, de A20 en de A13. De openbaar vervoermogelijkheden ontwikkelen zich snel in Lansingerland. Het gloednieuwe station Westpolder van de Randstadrail ligt op kleine afstand van de woning. De vrije bouwkavels worden nog kadastraal uitgemeten.

In het bestemmingsplan ‘Westpolder/Bolwerk’ vindt u de volledige bouwmogelijkheden en ontwikkelingen van het gebied. Dit plan is op verzoek beschikbaar.

Voor meer informatie neem contact op met de makelaar:

Peter Veldkamp & Van Herk Makelaardij
Laan van Romen 12
2651 DH Berkel en Rodenrijs
010 5190435
info@peterveldkampvanherk.nl 
www.peterveldkampvanherk.nl