Prachtig wonen aan de Rodenrijseweg in Berkel en Rodenrijs

Op de plaats waar vroeger de Boerenleenbank was gevestigd,  zal naar verwachting in de eerste helft van 2021 begonnen worden met de bouw van het kleinschalige appartementengebouw ‘Dorpsvilla de Lans’

In Dorpsvilla de Lans is het gelijkvloers genieten van alle luxe en comfort in en om uw woning. Het duurzame en energiezuinige appartementengebouw bestaat uit 10 appartementen, verdeeld over 4 woonlagen. Alle appartementen hebben een geheel eigen sfeer en identiteit, ze hebben allemaal een iets andere indeling. Hierdoor wordt de individualiteit per woning versterkt.  De prachtige architectuur van het gebouw vormt een mooie aanvulling op de reeds bestaande bebouwing aan de Rodenrijseweg. Het volwassen groen en de oude vaart bepalen het unieke karakter van deze weg. Een plek waar u heerlijk rustig kunt wonen op steenworp afstand van het levendige winkelcentrum van Berkel en Rodenrijs.

Achter de schermen zijn wij als Hermes Project met veel positieve energie bezig met de ontwikkeling en voorbereidingen voor de start verkoop van dit prachtige plan. 

In aanloop op de definitieve start van het project zullen we u via onze website www.dorpsvilladelans.nl steeds meer informatie geven over het project, de uitstraling en definitieve prijzen. Wij kijken uit naar de start verkoop en hopen u binnenkort verder te informeren.

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Dorpsvilla de Lans? Meldt u dan als belangstellende aan via www.dorpsvilladelans.nl zodat u op de hoogte blijft van alle nieuwe ontwikkelingen en wie weet woont u straks in een van de 10 appartementen van Dorpsvilla de Lans.