Westpolder Bolwerk

Bouwkavels Westpolder/Bolwerk: maak je woondroom waar! Verkocht onder Voorbehoud!

Met een ondertitel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit.

Bekijken

In het project 'Bolwerk/Westpolder' worden door Hermes Project 3 vrije bouwkavels verkocht. Deze bouwkavels variëren in oppervlakte van 614 m², 640 m² en 675 m². De kavels zijn bestemd voor de bouw van vrijstaande woningen en kunnen gebouwd worden volgens de randvoorwaarden van het desbetreffende kavelpaspoort.

De kavels liggen in de wijk Bolwerk (deelplan 10)  en zijn gelegen aan de Will van Kralingensingel en de Ko van Dijksingel. Deze straten vormen samen met de Andrea Domburgsingel een tuinderslint binnen de kern van Berkel en Rodenrijs. Vanuit dit deel van de gemeente zijn het Berkelse winkelcentrum en tal van voorzieningen gemakkelijk per auto of fiets te bereiken. Zo zijn er middelbare- en basisscholen in de buurt. Sport- en recreatiemogelijkheden zijn in de omgeving ruim voor handen. Sportpark Het Hoge Land ligt op 10 minuten fietsen van de woonwijk en de supermarkt ligt op enkele minuten. Dit ligt naast het metro- busstation Westpolder.

Met de auto ben je binnen 15 minuten in Delft, Rotterdam of Zoetermeer. Maar ook Den Haag is zeer vlot te bereiken. De N470 zorgt voor een prima aansluiting op de A12, de A20 en de A13. De openbaar vervoermogelijkheden zijn goed ontwikkeld in Lansingerland. Het metro- en busstation Westpolder ligt op kleine afstand van de woning. 

In het bestemmingsplan ‘Westpolder/Bolwerk’ vindt u de volledige bouwmogelijkheden en ontwikkelingen van het gebied. Dit plan is op verzoek beschikbaar.

Voor meer informatie neem contact op met de makelaar:
Van Herk Makelaardij
Laan van Romen 12
2651 DH Berkel en Rodenrijs
010 - 519 04 35 
www.vanherk.nl