Projecten die zich onderscheiden door aantrekkelijkheid, innovatie en duurzaamheid

Hermes Project ontwikkelt projecten die zich onderscheiden door aantrekkelijkheid, innovatie en duurzaamheid. En die tegelijkertijd realistisch en rendabel zijn.

Aan de ontwikkeling van onze projecten ligt een duidelijke visie ten grondslag. Inspelen op de locatie en het bieden van iets eigens en exclusiefs. Daarbij staan wij open voor de wensen van onze bewoners en gebruikers. Wij willen weten hoe zij willen leven, wonen en werken. Alleen dan kunnen wij aantrekkelijke projecten realiseren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze organisatie, onze projecten, onze vastgoedportefeuille of mogelijke verkoop van onroerend goed of gronden, neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u geheel vrijblijvend de mogelijkheden.

| Projecten in ontwikkeling:

Westpolder Bolwerk

Westpolder/Bolwerk: Vrije bouwkavels

Berkel en Rodenrijs

Let op! Nu drie nieuwe bouwkavels in de verkoop!

In het project 'Bolwerk/Westpolder' worden door Hermes Project 3 vrije bouwkavels verkocht. Deze bouwkavels variëren in oppervlakte van  614m², 640m² en 675 m². De kavels zijn bestemd voor de bouw van vrijstaande woningen.

Parkzoom 4: 29 appartementen

Bergschenhoek

Voor de realisatie van een appartementencomplex op de hoek Randweg-West en Noorderparklaan in Parkzoom 4 (Bergschenhoek) is een definitieve gunning verleend aan Hermes Project uit Berkel en Rodenrijs met Wubben.Chan Architecten uit Naaldwijk. Zij hebben met hun inschrijving de aanbesteding gewonnen die de Gemeente Lansingerland heeft uitgeschreven.

Apartementen Parkzoom 4

Parkzoom 4: 36 appartementen

Bergschenhoek

Op de hoek van Parkzoom 4 nabij de Boterdorpseweg gaat de combinatie Hermes Project en Batenburg een nul-op-de-meter appartementengebouw realiseren. Deze twee partijen kwamen in samenwerking met architectenbureau Wubben.Chan uit Monster als beste kandidaat naar voren in een aanbesteding. K+ adviesgroep uit Echt adviseert het ontwikkelteam over de duurzaamheid.

| Portfolio

Wij zijn naast de projecten die nu in ontwikkeling zijn, ook trots op de reeds gerealiseerde projecten. Deze gerealiseerde projecten zijn op deze pagina te bekijken.

| Prijsvragen en studies

0-op-de-meter woningen

Inzending prijsvraag: 19 stuks '0-op-de-meter woningen' in Berkel en Rodenrijs.
In samenwerking met Wubben.Chan Architecten uit Monster en Timpaan Hoofddorp.

Starterswoningen

Inzending prijsvraag 12 starterswoningen Oranjestraat/Julianstraat in Berkel en Rodenrijs.
In samenwerking met Wubben.Chan Architecten uit Monster. 
Als beste ontwerp beoordeeld door de vakjury in de categorieën Architectuur, Stedenbouw en Woonkwaliteit.