Projecten die zich onderscheiden door aantrekkelijkheid, innovatie en duurzaamheid

Hermes Project ontwikkelt projecten die zich onderscheiden door aantrekkelijkheid, innovatie en duurzaamheid. En die tegelijkertijd realistisch en rendabel zijn.

Aan de ontwikkeling van onze projecten ligt een duidelijke visie ten grondslag. Inspelen op de locatie en het bieden van iets eigens en exclusiefs. Daarbij staan wij open voor de wensen van onze bewoners en gebruikers. Wij willen weten hoe zij willen leven, wonen en werken. Alleen dan kunnen wij aantrekkelijke projecten realiseren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze organisatie, onze projecten, onze vastgoedportefeuille of mogelijke verkoop van onroerend goed of gronden, neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u geheel vrijblijvend de mogelijkheden.

| Projecten in ontwikkeling:

Apartementen Parkzoom 4

Parkzoom 4: nul-op-de-meter appartementengebouw

Bergschenhoek

Op de hoek van Parkzoom 4 nabij de Boterdorpseweg gaat de combinatie Hermes Project en Timpaan een nul-op-de-meter appartementengebouw realiseren. Deze twee partijen kwamen in samenwerking met architectenbureau Wubben.Chan uit Monster als beste kandidaat naar voren in een aanbesteding. K+ adviesgroep uit Echt adviseert het ontwikkelteam over de duurzaamheid.

Het Dozijn Berkel en Rodenrijs

Het Dozijn: 12 nieuwbouw herenhuizen

Berkel en Rodenrijs

Genieten van de ruimte in en om je woning? Dat kan in ‘Het Dozijn’, 12 nieuwbouw herenhuizen aan de Burgemeester Hendrixstraat in Berkel en Rodenrijs. Het volwassen groen in de wijk maakt het tot een prachtige, levendige woonomgeving. Een plek waar kinderen heerlijk binnen en buiten kunnen spelen. Laat je verrassen door de mogelijkheden die wonen in ‘Het Dozijn’ je biedt.

BUBP2 Bedrijfsunits Berkelse Poort

BUBP 2: Garageboxen en bedrijfsunits

Berkel en Rodenrijs

Na het grote succes van BUBP 1 startten wij nu met BUBP2. De locatie van het project bevindt zich zowel naast automobielbedrijf Cas Lamens als naast de Karwei. Het gaat hier om de bouw van 49 garageboxen en 15 bedrijfsunits.

Westpolder Bolwerk

Westpolder/Bolwerk: Vrije bouwkavels

Berkel en Rodenrijs

Op het project 'Bolwerk/Westpolder' worden door HDH Project (Hermes Project) vrije bouwkavels verkocht. Deze bouwkavels variëren in oppervlakte van ± 363 m² t/m 899 m². De kavels zijn bestemd voor de bouw van vrijstaande woningen.

| Referentie projecten

Wij zijn naast de projecten die nu in ontwikkeling zijn, ook trots op de reeds gerealiseerde projecten uit het verleden. Deze gerealiseerde projecten zijn hier te bekijken.

| Prijsvragen en studies

0-op-de-meter woningen

Deelname in 2017
Inzending prijsvraag: 19 stuks '0-op-de-meter woningen' in Berkel en Rodenrijs.
In samenwerking met Wubben.Chan Architecten uit Monster en Timpaan Hoofddorp.

Starterswoningen

Deelname in 2013
Inzending prijsvraag 12 starterswoningen Oranjestraat/Julianstraat in Berkel en Rodenrijs.
In samenwerking met Wubben.Chan Architecten uit Monster. 
Als beste ontwerp beoordeeld door de vakjury in de categorieën Architectuur, Stedenbouw en Woonkwaliteit.