Projecten die zich onderscheiden door aantrekkelijkheid, innovatie en duurzaamheid

Hermes Project ontwikkelt projecten die zich onderscheiden door aantrekkelijkheid, innovatie en duurzaamheid. En die tegelijkertijd realistisch en rendabel zijn.

Aan de ontwikkeling van onze projecten ligt een duidelijke visie ten grondslag. Inspelen op de locatie en het bieden van iets eigens en exclusiefs. Daarbij staan wij open voor de wensen van onze bewoners en gebruikers. Wij willen weten hoe zij willen leven, wonen en werken. Alleen dan kunnen wij aantrekkelijke projecten realiseren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze organisatie, onze projecten, onze vastgoedportefeuille of mogelijke verkoop van onroerend goed of gronden, neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met u geheel vrijblijvend de mogelijkheden.

| Projecten in ontwikkeling:

Vogelvlucht Rechts jet opgelicht 12dec23 groen

't Noorderheem

Berkel en Rodenrijs

Let op! Presale gestart!

Wonen in een groene omgeving omringd door water aan de rand van Berkel en Rodenrijs, waar stijl, comfort en duurzaamheid volmaakt samengaan? Dat kan op ‘t Noorderheem! 

Hier verrijzen twaalf prachtige woningen in vier verschillende types. Te koop zijn: 2 onder-één-dak woningen3 op-de-dijk villa’s4 op-een-rij bungalows. En er zijn 3 (starters)woningen in het "betaalbare" segment. Binnenkort volgt de aanvullende informatie over deze drie woningen. Elke woning heeft zijn eigen unieke uitstraling, maar samen vormen ze toch een harmonieus geheel. Wat uw woonwensen ook zijn, er is altijd een woning die perfect past bij u en uw levensstijl.

Parkzoom 4: 29 appartementen

Bergschenhoek

Voor de realisatie van een appartementencomplex op de hoek Randweg-West en Noorderparklaan in Parkzoom 4 (Bergschenhoek) is een definitieve gunning verleend aan Hermes Project uit Berkel en Rodenrijs met Wubben.Chan Architecten uit Naaldwijk. Zij hebben met hun inschrijving de aanbesteding gewonnen die de Gemeente Lansingerland heeft uitgeschreven.

| Portfolio

Wij zijn naast de projecten die nu in ontwikkeling zijn, ook trots op de reeds gerealiseerde projecten. Deze gerealiseerde projecten zijn op deze pagina te bekijken.

| Prijsvragen en studies

Kleinschalige appartementengebouw

Waar vroeger de Boerenleenbank was gevestigd, was het de bedoeling het kleinschalige appartementengebouw ‘Dorpsvilla de Lans’ bouwen. Helaas is dit niet doorgegaan. Graag delen we dit mooie idee hier op de website.

0-op-de-meter woningen

Inzending prijsvraag: 19 stuks '0-op-de-meter woningen' in Berkel en Rodenrijs.
In samenwerking met Wubben.Chan Architecten uit Monster en Timpaan Hoofddorp.

Starterswoningen

Inzending prijsvraag 12 starterswoningen Oranjestraat/Julianstraat in Berkel en Rodenrijs.
In samenwerking met Wubben.Chan Architecten uit Monster. 
Als beste ontwerp beoordeeld door de vakjury in de categorieën Architectuur, Stedenbouw en Woonkwaliteit.